Ansjovis in extra vergine olijfolie
Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Ansjovis in extra vergine olijfolie
Inhoud | 160 gram |
Ingrediënten | ansjovis, extra vergine olijfolie, zout |
Gebruik | op een stokbroodje, als topping over pizza, door de pasta(saus) |
Ansjovis, wie is er niet groot mee geworden, in het Middellandse Zeegebied dan. Misschien dat de mensen aldaar daarom zo gezond zijn. Ansjovis zit boordevol eiwitten en mineralen. En olie, in dit geval. Maar dan wel gezonde extra vergine olijfolie.
Hoe gebruik je deze kwalitatief goede ansjovis: als topping op een pizza, bruschetta of omelet. Als smaakmaker voor een heerlijke gezonde basis tomatensaus, of probeer eens als lunchgerecht.
Vers geroosterd brood, tomatenpesto, verse mozzarella of burrata en ansjovis. Simpel maar o zo lekker.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
