Italiaanse Amandel Delicatesse uit Sicilië met hazelnoot

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Italiaanse Amandel Delicatesse uit Sicilië met hazelnoot
  • Italiaanse Amandel Delicatesse uit Sicilië met hazelnoot
  • Italiaanse Amandel Delicatesse uit Sicilië met hazelnoot
  • Italiaanse Amandel Delicatesse uit Sicilië met hazelnoot
  • Italiaanse Amandel Delicatesse uit Sicilië met hazelnoot
€ 4,25 Incl. btw

-Wat-*zachte glutenvrije lekkernij gemaakt van amandelspijs en hazelnoot*-Smaak-*zacht en zoet, hazelnoot*-Lekker bij-*koffie, thee of als dessert*
-Inhoud-
*100 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:
103667

Italiaanse Amandel Delicatesse uit Sicilië met hazelnoot

Deze zachte "biscuits" met amandelspijs en hazelnoot zijn de zoete trots van Sicilië. Amandelspijs wordt veel gebruikt bij de bereiding van de lekkerste koekjes en gebakjes. Amandelspijs is officieel erkend als een traditioneel Siciliaans voedingsproduct, mits natuurlijk gemaakt van Siciliaanse amandelen.

WAT IS HET VERSCHIL MET MARSEPEIN?

Marsepein bevat veel meer suiker, is daardoor zoeter en minder korrelig. De Siciliaanse amandelspijs wordt uitsluitend gemaakt van Siciliaanse amandelen.

Inhoud 100 gram
Ingrediënten amandelen, hazelnoot, acaciahoning, eiwit en suiker
Gebruik voor bij thee en koffie en dessert

Amandelspijs

Amandelspijs is een van de meest bekende zoetwaren van Sicilië. De amandel patissiers werken hier op traditionele manier met honing en eiwit, totdat een zuivere amandelmassa ontstaat. Deze wordt verder op smaak gebracht met citroen of sinaasappel en een beetje suiker.

Andere aanverwante Siciliaanse specialiteiten zijn de biscuits met hazelnootspijs of pistachespijs. 


Zachte Italiaanse koekjes
Gevuld met zachte amandelspijs
De Siciliaanse zoetwaren specialiteit

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x