Giuseppe Giusti Aceto Balsamico zeezout
Giuseppe Giusti Aceto Balsamico zeezout
Zeezout uit Trappani, Sicilië, vermengd met de échte Aceto Balsamico van Giuseppe Giusti. Een lekkere smaakmaker die wordt gebruikt om gegrild vlees, een broodje filet americain, carpaccio maar ook groente en gebakken aardappeltjes mee te kruiden. Gebruik dit zeezout nadat het gerecht is bereid.
Rechtstreeks uit Modena, Italië
Al sinds 1605 produceert Giuseppe Giusti de beste Aceto Balsamico
Giusti heeft gedurende de eeuwen heen al vele vele prijzen gewonnen met hun Aceto Balsamico. Dit komt niet alleen door de (geheime) receptuur en de methodes van overheveling en opslag, maar de unieke en magische smaken zijn ook te danken aan eeuwenoude wijnvaten uit de jaren 1600, 1700 en 1800. Dit is het meest waardevolle bezit van deze Acetaia want deze antieke collectie van vaten doordrenken de kostbare azijn met een aroma en karakteristiek boeket en zijn een onbetaalbaar erfgoed.
