Giuseppe Giusti Condimento al Tartufo is een heerlijke gastronomische dressing met truffel.
Gemaakt met als basis tenminste 12 jaar oude balsamico én truffel. Giuseppe Giusti werkt samen met truffelleverancier Tartuflanghe. Hierdoor zijn zij verzekerd van een constante aanvoer van de beste truffels.
Gebruik deze balsamico azijn om bijvoorbeeld omelet, pasta, risotto, groene salade, maar ook vlees zoals biefstuk, carpaccio of tartaar op smaak te brengen.
Gebruik spaarzaam want deze delicate dressing heeft niet veel nodig!
Inhoud | 100 ml |
Ingrediënten | balsamico azijn, druivenmost, truffel |
Producent | Giuseppe Giusti |
Regio | Modena, Italië |
Sinds 1605 produceert Giuseppe Giusti de beste Aceto Balsamico
Giusti heeft gedurende de eeuwen heen al vele vele prijzen gewonnen met hun Aceto Balsamico. Dit komt niet alleen door de (geheime) receptuur en de methodes van overheveling en opslag, maar de unieke en magische smaken zijn ook te danken aan eeuwenoude wijnvaten uit de jaren 1600, 1700 en 1800. Dit is het meest waardevolle bezit van deze Acetaia want deze antieke collectie van vaten doordrenken de kostbare azijn met een aroma en karakteristiek boeket en zijn een onbetaalbaar erfgoed.