Italiaanse Koekjes

Sorteer op:

-Wat-
*box van Italiaanse croccantino koekjes, drie soorten*
-Smaak-
*amandel, pistache en amandel & cacao*
-Lekker bij-
*bij de koffie of thee, als dessert of in combinatie met mousserende wijnen*
-Inhoud-
*105 gram*
€5,50
-Wat-
*Siciliaanse amandel koekjes Croccantino*
-Smaak-
*knapperige en zoete smaak*
-Lekker bij-
*bij wijn, koffie of thee of als dessert*
-Inhoud-
*80 gram*
€3,50
-Wat-
*pistache koekjes uit Sicilië*
-Smaak-
*knapperige en mild zoete pistache smaak*
-Lekker bij-
*dessert, of bij koffie en thee*
-Inhoud-
*80 gram*
€4,50
-Wat-
*doos cantuccini amandel koekjes*
-Smaak-
*knapperige koekjes met zoete amandelsmaak*
-Lekker bij-
*koffie, thee of dessert*
-Inhoud-
*100 gram*
€3,50
-Wat-
*kleine zachte koekjes gevuld met Modica Chocolade*
-Smaak-
*zacht en zoet en van binnen harder door pure chocolade*
-Lekker bij-
*koffie, thee of als dessert*
-Inhoud-
*200 gram*
€4,95
-Wat-
*doos cantuccini pistache koekjes*
-Smaak-
*knapperige koekjes met zoetzachte pistachesmaak*
-Lekker bij-
*koffie, thee of dessert*
-Inhoud-
*100 gram*
€3,95
-Wat-
*traditioneel Italiaans kerstgebak verrijkt met zoete dessert wijn*
-Smaak-
*romige smaak met frisheid van sinaasappel en rozijnen*
-Lekker bij-
*koffie, thee of als dessert*
-Inhoud-
*1 kilogram*
€21,95
-Wat-
*traditioneel Italiaans kerstgebak met Siciliaans tintje*
-Smaak-
*romige smaak met het zoet van de pistache crème*
-Lekker bij-
*koffie, thee of als dessert*
-Inhoud-
*300 gram*
€14,95
-Wat-
*zachte biscuit met als vulling amandelspijs*
-Smaak-
*zacht en zoet, amandel*
-Lekker bij-
*koffie, thee of als dessert*
-Inhoud-
*100 gram*
€3,75
-Wat-
*zachte biscuit met als vulling een spijs van pistache*
-Smaak-
*zacht en zoet, pistache*
-Lekker bij-
*koffie, thee of als dessert*
-Inhoud-
*100 gram*
€3,95

Italiaanse koekjes

Italiaanse koekjes worden in het Italiaans meestal aangeduid met ‘biscotti’. Het woord komt voort uit het middeleeuwse Latijnse woord ‘biscotus’. Dit betekent zoiets als; twee keer gekookt of gebakken. Het ging dan om producten die in de oven tweemaal werden gebakken en dus droog waren en opgeslagen konden worden voor langere tijd. Italiaanse koekjes waren daarmee erg nuttig tijdens lange reizen en oorlogen. Italiaanse koekjes waren zo het hoofdvoedsel van de Romeinse legioenen. In het moderne Italiaans verwijst het woord ‘biscotti’ naar allerlei Italiaanse koekjes, één of twee keer gebakken.

Italiaanse amandelkoekjes

Italiaanse amandelkoekjes zijn in Italië een belangrijke delicatesse. Amandel is een belangrijk ingrediënt, dat op grote schaal gebruikt wordt in de verschillende traditionele keukens in de Middellandse Zee en in het bijzonder in de Siciliaanse keuken.

De zoete amandel wordt gebruikt voor het maken van de Italiaanse amandelkoekjes uit Sicilië, ook wel bekend als ‘croccantino amandel’. De amandelkoekjes hebben een lekkere, schilferige en lichte structuur. Daarnaast zijn ze met de hand gemaakt.

Italiaanse koekjes kopen

Italiaanse koekjes kopen doe je hier! Onze Italiaanse koekjes zijn vervaardigd van hoogwaardige zoetwaren. De koekjes zijn gemaakt van pistachenoten, amandelen en hazelnoten. De koekjes hebben een lekkere, schilferige en lichte structuur.

Wilt u van meerdere smaken genieten of iemand een orgineel kado geven? Probeer dan de Italiaanse koekjes box, een mooi verpakte koekbox waarin u pistachekoekjes, amandelkoekjes en amandel- en cacaokoekjes samen aantreft.

 
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x