Italiaanse Crème

Sorteer op:

-Wat-
*zoete hazelnoot crème *
-Smaak-
*hazelnoot*
-Lekker bij-
*op brood, croissants en bereiding van taart en cake*
-Inhoud-
*190 gram*
€5,50
-Wat-
*heerlijke zachte amandel crème*
-Smaak-
*zacht zoete amandelsmaak*
-Lekker bij-
*op brood, croissants en voor bereiding van taart en cake*
-Inhoud-
*220 gram*
€4,95
-Wat-
*pistache crème van befaamde Bronte pistachenoten*
-Smaak-
*volle zoete pistachesmaak*
-Lekker bij-
*op brood, croissants en bereiding van taart en cake*
-Inhoud-
*220 gram*
€8,95
-Wat-
*créme, soort pasta van limoen*
-Smaak-
*zoetfrisse smaak*
-Lekker bij-
*op brood, croissants en bereiding van taart en cake*
-Inhoud-
*220 gram*
€6,25
-Wat-
*zachte koffie crème *
-Smaak-
*geur en aroma's van koffie gecombineerd met zachte zoete smaak*
-Lekker bij-
*op boord, croissants en bereiding van taart en cake*
-Inhoud-
*190 gram*
€6,25
-Wat-
*hazelnootpasta met zomertruffels uit Umbrië*
-Smaak-
*zachte hazelnoot met delicate truffel*
-Lekker bij-
*desserts, ijs, crêpes, pannenkoeken en op brood*
-Inhoud-
*100 gram*
€5,95

Italiaanse crème

Hoe zuidelijker hoe zoeter, en dat geldt zeker voor Sicilië. Op het eiland zijn de zoete invloeden vanuit de Arabische overheersing nog voelbaar. Onze selectie van handgemaakte crèmes zijn hier een voorbeeld van. Zoals bijzondere smaken als koffie, limoen, pistache en amandel. Op brood, toast, en crêpes laten deze crèmes zich goed smaken. Of als vulling voor croissants en gebak.  Alle crèmes zijn handgemaakt en bevatten geen gehydrogeneerde vetten.

Broodsmeersels

Deze typisch Italiaanse crèmes, ‘crema di dolci’ genoemd, zijn uitstekende broodsmeersels. Heerlijk bij het ontbijt, op een sneetje brood, stokbrood of tussen croissant. Maar ook gewoon op een lepel is het genieten! Kortom, een zoete traktatie die menigeen zal smaken. Bovendien zijn ze vrij van toevoegingen, dus ook nog eens gezond.

Crème voor taart

Deze typisch Siciliaanse smeersels zijn uitstekende crème voor taart. De Italianen gebruiken deze taart crème voor het bakken van allerhande taarten, gebak en cake. Vooral smaken als koffie crème, pistache crème en limoen crème zijn populair en een perfecte  vulling voor taarten en andere desserts.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x