Zeezout met Kruiden

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Zeezout met Kruiden
  • Zeezout met Kruiden
  • Zeezout met Kruiden
  • Zeezout met Kruiden
  • Zeezout met Kruiden
  • Zeezout met Kruiden
€ 3,95 Incl. btw

-Wat-
*zeezout met oregano*
-Smaak-
*ambachtelijk zeezout met kruidige oregano*
-Lekker bij-
*pasta, salades, vis- en vleesgerechten*
-Inhoud-
*140 gram*

Niet op voorraad
Levertijd:
1 - 2 weken

Zeezout met Kruiden

Zeezout met oregano, een kruidige smaakmaker voor vele gerechten. Oregano heeft een pittige en kruidige smaak en is daarmee een belangrijke smaakmaker in de Italiaanse keuken. Van pasta’s tot salades, deze veelzijdige smaakmaker uit Trapani geeft je gerecht net dat beetje extra.

Inhoud 140 gram
Ingrediënten zeezout 95%, oregano 5%
Gebruik pasta, salades, vis- en vleesgerechten

Gebruik van zeezout met oregano

Het zeezout komt goed tot zijn recht als het na het koken of bakken over het gerecht wordt gestrooid. Maar ook om te koken is het dankzij de grove structuur geschikt, waardoor het langzaam oplost tijdens het koken. Daarnaast zorgt het vocht in de zeezoutkristallen dat het zout minder snel oplost en daarmee de kristallen langer intact blijven waardoor de smaak van het zout en de kruidigheid van de oregano langer behouden blijft.

  100% natuurlijk, geen toevoegingen
√  Kruidige smaak van oregano
  Geschikt voor vele gerechten 

Zeezout uit Trapani, Sicilië

Voor de noordwestkust Sicilië ligt Trapani waar al eeuwen zeezout op traditionele wijze wordt gewonnen. Het zout wordt simpelweg verkregen door zeewater voor de kust in kwelders te laten verdampen. De productie wordt met de hand gedaan en het zout wordt op natuurlijke wijze gedroogd. Dit alles op dezelfde wijze als eeuwen geleden in de tijd van de Feniciërs. Het karakter van het zeezout wordt vormgegeven door het zeewater, de zon en de wind. Dit unieke zeezout staat er bekend enorm goed te zijn voor de gezondheid. Zo is het rijk aan magnesium en bevat het veel mineralen zoals sulfaten, calcium, magnesium, kalium, ijzer en sporenelementen zoals strontium, mangaan, jodium, zink, fluoriden, zilver, boor, silicium, koper. Allemaal zeer belangrijke bouwstoffen voor het menselijke lichaam!

Bewaaradvies

Het zeezout dient altijd droog en koel te worden bewaard. Na opening kan het nog lange tijd gebruikt worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x