Zeezout met Kappertjes

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Zeezout met Kappertjes
  • Zeezout met Kappertjes
  • Zeezout met Kappertjes
  • Zeezout met Kappertjes
  • Zeezout met Kappertjes
€ 3,95 € 1,95 Incl. btw

-Wat-
*zeezout met kappertjes*
-Smaak-
*ambachtelijk zeezout met pikante kappertjes*
-Lekker bij-
*gebakken en gegrilde vis, salades en pasta*
-Inhoud-
*110 gram*

Niet op voorraad
Levertijd:
1 - 2 weken

Zeezout met Kappertjes

Zeezout met kappertjes is een van de bekendste producten uit Zuid-Italië. In veel Siciliaanse keukens tref je dit dan ook aan. Het is een veelgebruikte smaakmaker bij salades en pasta’s. Vooral bij pasta’s met vis en zeevruchten is het populair. Maar ook bij gegrilde vis versterkt het de smaak.

Inhoud 110 gram
Ingrediënten zeezout 95%, kappertjes 5%
Gebruik gebakken en gegrilde vis, salades en pasta

Gebruik van zeezout met kappertjes

Het zeezout komt goed tot zijn recht als het na het koken of bakken over het gerecht wordt gestrooid. Maar ook om te koken is het dankzij de grove structuur geschikt, waardoor het langzaam oplost tijdens het koken. Daarnaast zorgt het vocht in de zeezoutkristallen dat het zout minder snel oplost en daarmee de kristallen langer intact blijven waardoor de smaak van het zout en de wijn langer behouden blijft. 

  100% natuurlijk, geen toevoegingen
√  Pikante smaak van kappertjes
  Gebruikt door toprestaurants in Italië

Zeezout uit Trapani, Sicilië

Voor de noordwestkust Sicilië ligt Trapani waar al eeuwen zeezout op traditionele wijze wordt gewonnen. Het zout wordt simpelweg verkregen door zeewater voor de kust in kwelders te laten verdampen. De productie wordt met de hand gedaan en het zout wordt op natuurlijke wijze gedroogd. Dit alles op dezelfde wijze als eeuwen geleden in de tijd van de Feniciërs. Het karakter van het zeezout wordt vormgegeven door het zeewater, de zon en de wind. Dit unieke zeezout staat er bekend enorm goed te zijn voor de gezondheid. Zo is het rijk aan magnesium en bevat het veel mineralen zoals sulfaten, calcium, magnesium, kalium, ijzer en sporenelementen zoals strontium, mangaan, jodium, zink, fluoriden, zilver, boor, silicium, koper. Allemaal zeer belangrijke bouwstoffen voor het menselijke lichaam!

Bewaaradvies

Het zeezout dient altijd droog en koel te worden bewaard. Na opening kan het nog lange tijd gebruikt worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x