Witte Truffelcrème met Parmigiano Reggiano

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Witte Truffelcrème met Parmigiano Reggiano
  • Witte Truffelcrème met Parmigiano Reggiano
  • Witte Truffelcrème met Parmigiano Reggiano
€ 4,95 Incl. btw

-Wat-
*witte truffel crème met Parmezaanse kaas uit Umbrië*
-Smaak-
*delicate truffel en pikante Parmezaanse kaas*
-Lekker bij-
*geroosterd (stok)brood, risotto, asperges, vlees en visgerechten*
-Inhoud-
*90 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1 werkdag

Witte Truffelcrème met Parmigiano Reggiano

Zachte witte truffel crème verrijkt met Parmigiano Reggiano DOP. De lichtgekleurde, delicate crème bevat stukjes witte truffel ‘Tuber Magnatum Pico’ en Bianchetto truffel. Samen met de pikante smaak van de Parmezaanse kaas een heerlijk smeersel voor op toast of een (geroosterd) stokbroodje.

Inhoud 90 gram
Ingrediënten Parmigiano Reggiano DOP 25%, witte truffel 3%, boter, maizena, zout, natuurlijke aroma's
Gebruik op geroosterd brood zoals crostini's, bij vis en vleesgerechten, pasta's, risotto

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano is een harde Italiaanse kaas uit Parma, welke rond het jaar 1300 al is ontstaan. Het is de enige echte Parmezaanse kaas en wordt nog altijd op ambachtelijke wijze gemaakt. De kaas wordt gemaakt van de rauwe koemelk van koeien uit de provincies Parma en Modena. Dit is namelijk een voorwaarde om het predicaat DOP ‘Denominazione di Origine Protetta’ te mogen dragen. De melk en het voedsel van deze koeien mag alleen uit deze regio’s komen en de productie van de Parmigiano Reggiano moet lokaal plaatsvinden. De kaas ontleent zijn pikante, complexe en typerende smaak aan een rijping van 22 dagen in een pekelbad. Dit leidt tot een stevige korst, kenmerkend voor de Parmezaanse kaas. Tot slot rijpt de Parmigiano Reggiano zo’n 2 jaar om de brokkelige en harde structuur te krijgen.

 Echte Parmezaanse kaas
 Witte truffel ‘Tuber Magnatum Pico’ en Bianchetto truffel uit Umbrië 
Ambachtelijk gemaakt

Gebruik van deze Parmigiano Reggiano crème

Parmigiano Reggiano crème met truffel is perfect op een geroosterd stokbroodje, of crostini zoals de Italianen het doen. Maar ook om risotto en pasta’s mee af te maken. Bij voorgerechten en vis- en vleesgerechten. Of als saus bij asperges met ham.

Na opening de crème in de koelkast bewaren. De houdbaarheid is na opening beperkt.

Bekijk hier het verhaal van Jimmy Tartufi

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x