Truffelrisotto

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Truffelrisotto
  • Truffelrisotto
€ 5,95 Incl. btw

-Wat-
*truffelrisotto uit Umbrië*
-Smaak-
*delicaat en aardse truffel*
-Lekker bij-
*risottogerechten met kaas en paddenstoelen *
-Inhoud-
*250 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1 werkdag

Truffelrisotto

Witte truffel crème, ook wel truffel salsa genoemd is een ware ‘aardse’ traktatie! Exclusieve witte truffels zijn samen met bospaddenstoelen en Porcini tot een geweldige combinatie gemaakt die perfect past bij allerlei vlees- en visgerechten. Maar voor de liefhebber ook uitstekend zal smaken op een geroosterde crostini.

Inhoud 250 gram
Ingrediënten Carnaroli rijst, gedroogde zwarte truffel
Gebruik risotto met kaas, crème of truffelsaus 


Truffelrisotto met zwarte truffel

Risotto is een bekend rijstgerecht uit de Italiaanse cuisine. Het verschilt van gewone rijst doordat tijdens het koken de korrels kleverig worden en een smeuïge bulk vormt. De betere risotto is gemaakt van Carnaroli rijst. Dexze rijstsoort is wat harder en is na het koken zacht van buiten en wat stevigere van binnen. Dus net al pasta, typisch ‘al dente’. Door aan de rijst gedroogde zwarte truffels toe te voegen ontstaat een heerlijk truffelrisotto. De lekkerste truffelrisotto maak je door en (Parmazaanse) kaas, truffelcrème of truffelolie aan toe te voegen. En natuurlijk allerlei wilde paddenstoelen.

Carnaroli rijst
Gedroogde zwarte truffel 
De échte Italiaanse truffelrisotto

Truffelrisotto bewaren

Bewaar de truffelrisotto altijd op een droge, koele en donkere plaats. Mocht je de inhoud niet in één keer gebruiken, zorg dan dat je de verpakking goed afsluit. Zo blijft het langer houdbaar en blijft de smaak behouden.

Bekijk hier het verhaal van Jimmy Tartufi

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x