Truffelhoning

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Truffelhoning
  • Truffelhoning
  • Truffelhoning
  • Truffelhoning
  • Truffelhoning
  • Truffelhoning
€ 6,95 Incl. btw

-Wat-
*truffelhoning uit Umbrië*
-Smaak-
*zachte acaciahoning met delicate truffel*
-Lekker bij-
*mildere kazen, zoals schapenkaas, geitenkaas en op brood*
-Inhoud-
*120 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1 werkdag

Truffelhoning

Deze truffelhoning is gemaakt van pure acaciahoning waar stukjes gedroogde zomertruffel 'Tuber Aestivum Vitt’ aan zijn toegevoegd. Een écht natuurproduct, zonder toevoegingen. Rechtstreeks van het platteland in de omgeving van Pietralunga in de regio Umbrië.

Inhoud 120 gram
Ingrediënten Acaciahoning 98%, gedroogde zomertruffel 0,5%, natuurlijke aroma's
Gebruik kazen zoals pecorino, geitenkaas, schapenkaas, Parmazaanze kaas, (geroosterd) brood en bij fruit


Acaciahoning met truffel

De truffelhoning heeft een kristalheldere goudgele kleur met stukjes zwarte truffel. De truffel wordt handmatig geselecteerd waarna met veel aandacht de stukjes truffel worden toegevoegd aan de honing. Acaciahoning is een van de meest gerespecteerde en gewilde Italiaanse producten. De honing geeft een zoete smaak met delicate hints van vanille en een lichte nasmaak van bittere amandelen. Het past zo perfect bij de verfijnde smaak van zwarte truffel. Dit Italiaanse topproduct zal zelfs indruk maken op de meest veeleisende fijnproevers!
  
  100% natuurproduct
  Unieke delicatesse uit Umbrië
  Dé perfecte smaakmaker voor kazen

Gebruik

U kunt deze honing met truffel gebruiken voor vele gerechten. Van koude gerechten als vleeswaren en kazen tot meer uitgebreide gerechten, zoals geroosterde konijn en gestoofde peren. Het is heerlijk bij mildere kazen zoals schapen- en geitenkaas, maar ook pecorino en Parmezaanse kaas. En bij kwark en vanille-ijs. Zelfs op brood en fruit verrast deze speciale delicatesse. 

TRUFFEL RECEPT
Crostini met truffelhoning (4 personen)

Benodigdheden:
- 4 sneetjes zelfgebakken brood
- 8 plakjes spek
- 50 gram truffelhoning
- Pecorino/Parmezaanse kaas

Bereiding:
Rooster de sneetjes brood. Plaats vervolgens de stukjes spek met kaas op het brood en garneer het geheel met een lepel truffelhoning.

Bewaren van truffelhoning

Om de kwaliteit zo goed mogelijk te houden is het aan te raden de honing uit de buurt van licht en warmte te houden. Na opening kan de honing nog zo'n 24 maanden worden gebruikt. De geur is zo intens dat het het beste is om het open potje eerst een paar minuten open te houden voor het serveren.

Bekijk hier het verhaal van Jimmy Tartufi

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x