Wijnsaus

Sorteer op:

-Wat-
*krachtige wijnsaus van Syrah druif*
-Smaak-
*zwarte bessen en chocolade smaak*
-Lekker bij-
*kaas, rood vlees of bij desert*
-Inhoud-
*140 gram*
€4,95
-Wat-
*wijnsaus van bekendste Siciliaanse druif Nero d'Avola*
-Smaak-
*fruitige en zoetige smaak met kruidje*
-Lekker bij-
*als saus of dressing bij kaas, rood vlees of dessert*
-Inhoud-
*140 gram*
€4,95
-Wat-
*wijngelei met Griekse historie*
-Smaak-
*zoete smaak met tinten van noten*
-Lekker bij-
*jonge kaas, dessert of vlees*
-Inhoud-
*140 gram*
€4,95
-Wat-
*wijnsaus van Marsala wijn druif*
-Smaak-
*fruitig en bloemig*
-Lekker bij-
*kaas, vlees of dessert*
-Inhoud-
*140 gram*
€4,95
-Wat-
*drie wijnsauzen van wijndruiven, nero d'avola, syrah en malvasia*
-Smaak-
*uiteenlopende smaken, fruitig, zoetig, chocolade, noten en zwarte bessen*
-Lekker bij-
*kaas, vlees of dessert*
-Inhoud-
*drie keer wijnsaus van 140 gram*
€14,25

Sicliaanse wijnsaus

Een bijzonderheid zijn deze ‘Gelatino di Vino’ zeker! Een wijnsaus gemaakt van betere wijnen uit Siciliaanse wijngaarden. Deze authentieke wijnsaus combineert een krachtige wijnsmaak met de bijzondere textuur van gelatine. De sauzen zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken, zoals Nero d'Avola, Malvasia, Inzolia en Syrah. De meesten gemaakt van typisch inheemse druivensoorten.  

Deze wijnsaus wordt nog altijd op traditionele wijze bereid en met de hand gekookt. Tijdens het productieproces wordt de wijn aan de kook gebracht, waarbij door korte verdamping de alcohol aan de wijn onttrokken wordt. Tegelijkertijd blijven de aroma’s, die kenmerkend zijn voor de gebruikte druivensoorten, bewaard. Geniet van een heerlijke wijnsaus die bij meer gerechten past dan u denkt!

Waar past deze wijnsaus bij?


Wijnsaus
past vele gerechten. Zo is het een absolute heerlijkheid bij verschillende kazen. De rode wijnsaus kunt u uitstekend bij een biefstuk serveren. Apart, of al smeltend over het vlees. Ook bij foie gras en paté zal een ‘Gelatina di Vino’ niet misstaan. De lichtere soorten, zoals de Malvasia en Inzolia, passen naast kaas, ook uitstekend bij gegrilde vis. Donkere wijngelei, gemaakt van de Sirah druif, verfraait juist harde kazen, wild en gegrild vlees. Tot slot kunt u, net als de Sicilianen zelf, deze wijnsaus ook gebruiken bij desserts, zoals taarten, cake en ijs.

Wijnsaus kopen

Dit prachtige product uit Italië is nu ook makkelijk in Nederland te verkrijgen. Via onze webwinkel haalt u snel en eenvoudig een Gelatino di Vino in huis!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x