Italiaanse Paté

Sorteer op:

-Wat-
*knoflook paté*
-Smaak-
*volle knoflooksmaak verrijkt met olijfolie en korenbloemzaadolie*
-Lekker bij-
*salade, vlees en kip gerechten of op stokbrood*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
-Wat-
*paté van groene olijven*
-Smaak-
*groene olijven, knoflook en kruiden*
-Lekker bij-
*bij salade, stokbrood of toast*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
-Wat-
*zoete Italiaanse tapenade*
-Smaak-
*licht zoete smaak met amandelen en artisjokken*
-Lekker bij-
*salade, vleesgerechten of stokbrood*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
-Wat-
*Italiaanse paté met volle smaak*
-Smaak-
*wilde venkel, kruiden en chili*
-Lekker bij-
*salade, vlees en gerechten of stokbrood*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,25
-Wat-
*traditionele Siciliaanse tomatentapenade*
-Smaak-
*smaakvol door combinatie van tomaat en pistache*
-Lekker bij-
*salade, vlees en kip gerechten of toast*
-Inhoud-
*180 gram*
€5,75

Italiaanse Paté

Onze Italiaanse patés zijn een verzameling van originele smaken uit Italië. Paté is de naam voor vleesproducten waarin lever is gebruikt. De klassieke methode van bereiding van paté is het vermalen en vermengen van de lever met andere ingrediënten, waarvan in iedergeval vet of spek gebruikt worden. Met name wildpaté wordt beschouwd als een culinaire hoogstand, en kan gegeten worden met een zoete marmalade of confituur.

De patés zijn bereid met lokale ingrediënten uit verschillende gebieden op Sicilië. Bijvoorbeeld met wilde venkel, amandelen of pistache. Stuk voor stuk zijn dit patés met krachtige smaken die u zullen verrassen. Probeer ze op bruschetta en broodjes of als ingrediënt om gerechten van vlees of vis te verrijken.





U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x