Pastasaus Nero di Seppia

  • Pastasaus Nero di Seppia
  • Pastasaus Nero di Seppia
€ 4,90 Incl. btw

-Wat-
*traditionele pastasaus van Sicilië*
-Smaak-
*inktvis, tomaat, ui en peper*
-Lekker bij-
*pasta met vis*
-Inhoud-
*200 gram*

Op voorraad
Levertijd:
1 werkdag

Pastasaus Nero di Seppia

Pastasaus gebaseerd op een eeuwenoud Siciliaans recept van inktvis. Door de Sicilianen 'Nero di Seppia' genoemd. Samen met tomatenpuree, extra virgin olijfolie, wijn, ui, zout en zwarte peper maakt u kennis met een verfijnde zoute smaak.

Het bijzondere en oude recept voor deze saus is ontstaan in Catania, aan de oostkust van Sicilië. Volgens de Sicilianen op de plek waar het blauw van de zee, het goud van de zon en de zwartheid van het vulkanisch gesteente van de Etna elkaar ontmoetten. De intens zwarte kleur kan misschien een beetje vreemd over komen, maar u zal snel verrast zijn door verfijnde zoute smaak. Niet voor niks bestaat het recept voor deze saus al eeuwenlang. Inktvispasta treft u regelmatig aan op de menukaart bij restaurants aan de kustplaatsen van Sicilië.

Ingrediënten inktvis (12%), inktvisinkt (1%), extra geconcentreerde tomatenpuree, wijn, extra virgin olijfolie, ui, zout, zwarte peper
Porties 4 - 5
Bereiding pasta met vis en zeevruchten

 

Vivian Geplaatst op 25 Juli 2014 at 11:59

Ik kreeg de saus cadeau van mijn moeder. Vervolgens samen met mosselen een pasta van gemaakt. 'Een beetje vreemd, maar wel lekker' aldus mijn vriend :)

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x