Grof Zeezout

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Grof Zeezout
  • Grof Zeezout
  • Grof Zeezout
  • Grof Zeezout
  • Grof Zeezout
€ 3,95 € 1,95 Incl. btw

-Wat-
*grof zeezout*
-Smaak-
*puur zeezout*
-Lekker bij-
*gebakken vlees en vis, pasta en salades*
-Inhoud-
*110 gram*

Niet op voorraad
Levertijd:
1 - 2 weken

Grof Zeezout

Dit pure zeezout wordt op geheel natuurlijke wijze gewonnen uit de zoutpannen van Trapini aan de noordwestkust van Sicilië. Zeezout uit Trapani staat bekend als een van de beste soorten zout te wereld. Geen wonder dat het niet alleen in Italiaanse restaurants wordt gebruikt, maar door chefkoks over de hele wereld!

Inhoud 110 gram
Ingrediënten zeezout 100%
Gebruik vis- en vleesgerechten, pasta, salades

Grof zeezout gebruiken

Het zeezout komt goed tot zijn recht als het na het koken of bakken over het gerecht wordt gestrooid. Maar ook om te koken is het dankzij de grove structuur geschikt, waardoor het langzaam oplost tijdens het koken. Daarnaast zorgt het vocht in de zeezoutkristallen dat het zout minder snel oplost en daarmee de kristallen langer intact blijven waardoor de smaak langer behouden blijft. 

  100% natuurlijk, geen toevoegingen
√  Hoge kwaliteit!
  Onmisbaar in elke keuken 

Grof zeezout uit Trapani, Sicilië

Voor de noordwestkust Sicilië ligt Trapani waar al eeuwen zeezout op traditionele wijze wordt gewonnen. Het zout wordt simpelweg verkregen door zeewater voor de kust in kwelders te laten verdampen. De productie wordt met de hand gedaan en het zout wordt op natuurlijke wijze gedroogd. Dit alles op dezelfde wijze als eeuwen geleden in de tijd van de Feniciërs. Het karakter van het zeezout wordt vormgegeven door het zeewater, de zon en de wind. Dit unieke zeezout staat er bekend enorm goed te zijn voor de gezondheid. Zo is het rijk aan magnesium en bevat het veel mineralen zoals sulfaten, calcium, magnesium, kalium, ijzer en sporenelementen zoals strontium, mangaan, jodium, zink, fluoriden, zilver, boor, silicium, koper. Allemaal zeer belangrijke bouwstoffen voor het menselijke lichaam!

Bewaaradvies

Het zeezout dient altijd droog en koel te worden bewaard. Na opening kan het nog lange tijd gebruikt worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x