Balsamico Parels

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Balsamico Parels
  • Balsamico Parels
  • Balsamico Parels
€ 9,95 Incl. btw

-Wat-
*Balsamico parels uit Modena*
-Smaak-
*vol, zoet en veel aroma*
-Lekker bij-
*vlees, kip, vis, groenten, risotto, kaas, ijs, fruit*
-Inhoud-
*50 gram*

Niet op voorraad
Levertijd:
1 - 2 weken

Balsamico Parels

Deze balsamico parels van Leonardi veroorzaken een ware smaakexplosie! Ze zijn uniek en brengen traditie en moleculaire gastronomie uit Italië samen in een product. Het zijn zachte bolletjes die allerlei gerechten zullen verassen met een bijzondere smaak. Zodra de parels balsamico openbarsten in de mond geven ze direct een bijzondere smaaksensatie. Het zoete balsamico aroma komt dan in één keer tot leven!

Inhoud 50 gram
Ingrediënten aceto balsamico 100%
Producent Acetaia Leonardi
Merk Don Giovanni
Regio Modena, Italië

De parels zijn gemaakt met behulp van een geavanceerd proces, namelijk ‘inverse spherification’. Deze methode uit de moleculaire gastronomie creëert een dunne, tere buitenlaag met een zachte, vloeibare kern van ambachtelijke balsamicoazijn. 

  Uniek product uit de moleculaire gastronomie
  Volle zoete smaak
  Ware smaaksensatie!

Balsamico parels gebruiken 

Dit ‘kaviaar uit Modena’ is ideaal als garnering. Bijvoorbeeld over salades, door soepen en over ijs en aardbeien. Maar net als balsamicoazijn zijn de parels ook voortreffelijk om te strooien over gebraden vlees, kip en vis. Probeer het ook eens bij bijzondere combinaties als zalm met crème fraîche, lamskoteletten, mozzarella, bruschetta, Parma ham, gorgonzola of chocolademousse. Gegarandeerd dat u uw gasten zal verrassen met deze bijzondere parels!

Na opening zijn de balsamico parels nog zo’n 6 maanden houdbaar in de koelkast.

Leonardi balsamico

Acetaia Leonardi is een familiebedrijf op het platteland van Modena dat al decennialang bestaat. Het balsamico azijn wordt al sinds 4 generaties volgens onveranderde traditie gemaakt. Alle balsamico producten zijn gemaakt van ingrediënten uit de lokale wijngaarden rond de boerderij, zoals de typische Trebbiano druif en Lambrusco druif. Uit deze twee druiven wordt het gekookte druivensap, most, verkregen. Dit is het basisingrediënt voor alle balsamicoproducten die in de talrijke houten vaten rijpen op de zolders van de ‘Acetaia’. Dit oude azijn heeft een rijke geschiedenis, zo komt balsamico terug in oude geschriften waar het werd aangeboden als luxe cadeau aan adelen, koningen en intellectuelen. Ook werd het vaak opgenomen in bruidsschatten vanwege zijn geneeskrachtige en digestieve eigenschappen en het feit dat het werd gezien als afrodisiacum. Het label Don Giovanni is een complete collectie van balsamico producten speciaal ontworpen voor de culinaire liefhebbers. Het brede assortiment omvat traditionele balsamico van Modena D.O.P.,  balsamico van Modena I.G.P., crèmes, witte balsamico, saba en balsamico parels.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x