Italiaanse Vis

Sorteer op:

-Wat-
*Siciliaanse ansjovis gerold om kappertjes*
-Smaak-
*pikant en zoutig*
-Lekker bij-
*salades, geroosterd brood en als borrelhapje*
-Inhoud-
*200 gram*
€7,95
-Wat-
*handgevangen zwaardvis uit Messina ingelegd in pure olijfolie*
-Smaak-
*zacht en vol*
-Lekker bij-
*toast, salades en pasta’s*
-Inhoud-
*200 gram*
€8,95
-Wat-
*Siciliaanse ansjovis in extra vierge olijfolie*
-Smaak-
*zoutig*
-Lekker bij-
* pasta, op geroosterd brood en als topping voor pizza’s *
-Inhoud-
*80 gram*
€2,95
-Wat-
*Siciliaanse ansjovis gerold om Bronte pistachenoten*
-Smaak-
*pikant en zoutig*
-Lekker bij-
*salades, geroosterd brood en als borrelhapje*
-Inhoud-
*200 gram*
€5,95
-Wat-
*pepertjes gevuld met Siciliaanse tonijn en ui*
-Smaak-
*zacht en pikant*
-Lekker bij-
*gegrild vlees, als borrelhapje of amuse*
-Inhoud-
*200 gram*
€7,95
-Wat-
*Siciliaanse tonijn ingelegd in extra vierge olijfolie*
-Smaak-
*zacht en stevig*
-Lekker bij-
*toast, pasta’s, aardappelsalade*
-Inhoud-
*300 gram*
€9,90
-Wat-
*met de hand gevangen zeebaarsfilets uit Catania*
-Smaak-
*zacht en stevig*
-Lekker bij-
*patsa, op stokbrood of als amuse*
-Inhoud-
*300 gram*
€12,50
-Wat-
*met de hand gevangen Siciliaanse tonijn*
-Smaak-
*zacht en stevig*
-Lekker bij-
*toast, pasta’s, aardappelsalade*
-Inhoud-
*200 gram*
€6,95
-Wat-
*Siciliaanse ansjovis met peperoncino*
-Smaak-
*pittig*
-Lekker bij-
*pasta, op geroosterd brood en als topping voor pizza’s*
-Inhoud-
*220 gram*
€7,95

Italiaanse Vis


Met trots presenteren wij u een prachtige selectie van de beste visfilets uit de wateren rondom Sicilië! De vis wordt door lokale vissers gevangen en daarna traditioneel met de hand in olijfolie ingelegd. Zo behouden ze hun heerlijk zachte smaak.

Onze zwaardvis wordt gevangen in het noordoosten van Sicilië, in de Straat van Messina. De tonijn wordt gevangen rondom de Egadische Eilanden en de zeebaars vlak voor de kust van Catania. Alle filets worden na de vangst in olijfolie geconserveerd, waardoor ze zeer geschikt zijn om langere tijd te bewaren. De selectie van ansjovis wordt na de vangst eerst op zout gezet en vervolgens gerijpt, om uiteindelijk handmatig in olijfolie gezet te worden. Deze Siciliaanse visdelicatessen laten zich uitstekend smaken bij warme gerechten, pasta’s en salades. Maar ook als amuse of op bruschetta.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x