Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 3 ster (6 jaar)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
  • Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 3 ster (6 jaar)
€ 9,95 Incl. btw

-Wat-
*Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 3 sterren*
-Smaak-
*zoetzure aroma's*
-Lekker bij-
*salades, vlees, vis, groenten, omelet*
-Inhoud-
*250 ml*

Niet op voorraad
Levertijd:
1 - 2 weken

Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 3 ster (6 jaar)

Van het huis Leonardi komt deze prachtige Aceto Balsamico di Modena I.G.P. met 3 sterren. Met zijn 6 jaar rijping van druivenmost (Trebbiano druif) en wijnazijn op houten vaten heeft deze Aceto Balsamico een heerlijk lichtzoete smaak gekregen. De familie Leonardi brengt met de Don Giovanni lijn een prijswinnende reeks aan fantastische balsamico dressings die hoogwaardige smaakmakers zijn voor vele gerechten. Een prachtig natuurproduct zonder toevoegingen uit de Modena regio in Italië!

Inhoud 250 ml
Ingrediënten druivenmost, wijnazijn
Producent Acetaia Leonardi
Merk Don Giovanni
Regio Modena, Italië
Zuurgraad ± 6%
Oorsprongsbescherming Indicazione Geografica Protetta (I.G.P.)
Rijping 6 jaar

 
 Zachte zoetzure smaak
 Ideaal voor salades rood vlees
 Prijswinnend natuurproduct!

Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 3 sterren gebruiken

Deze Aceto Balsamico di Modena is ideaal over allerhande salades en gekookte en rauwe groenten. Dankzij het iets vollere en zoetere karakter is deze dressing ook heerlijk over gegrild, geroosterd en gekookt vlees. Maar ook een omelet en gekookte en gerilde vis krijgen een extra smaakdimensie dankzij deze fijne balsamico!  Na opening is de balsamico nog erg lang houdbaar. Bewaar het wel op een koele en donkere plaats zodat de kwaliteit goed blijft.

Leonardi balsamico

Acetaia Leonardi is een familiebedrijf op het platteland van Modena dat al decennialang bestaat. Het balsamico azijn wordt al sinds 4 generaties volgens onveranderde traditie gemaakt. Alle balsamico producten zijn gemaakt van ingrediënten uit de lokale wijngaarden rond de boerderij, zoals de typische Trebbiano druif en Lambrusco druif. Uit deze twee druiven wordt het gekookte druivensap, most, verkregen. Dit is het basisingrediënt voor alle balsamicoproducten die in de talrijke houten vaten rijpen op de zolders van de ‘Acetaia’. Dit oude azijn heeft een rijke geschiedenis, zo komt balsamico terug in oude geschriften waar het werd aangeboden als luxe cadeau aan adelen, koningen en intellectuelen. Ook werd het vaak opgenomen in bruidsschatten vanwege zijn geneeskrachtige en digestieve eigenschappen en het feit dat het werd gezien als afrodisiacum. Het label Don Giovanni is een complete collectie van balsamico producten speciaal ontworpen voor de culinaire liefhebbers. Het brede assortiment omvat traditionele balsamico van Modena D.O.P.,  balsamico van Modena I.G.P., crèmes, witte balsamico, saba en balsamico parels.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x